Wijkmanagement Helmond

Nieuwsbrief september 2019 13 september 2019


nieuwsbrief september 2019

Bekijk de webversie
Logo
Nieuwsbrief
Het laatste nieuws september 2019
WijkManagement Helmond
Afbeelding
Met ingang van 1 januari 2018 gaat FOH Wijk(winkel)management Helmond verder als Wijkmanagemnent Helmond.
Wijkmanagement is samen met Centrummanagement en Parkmanagement hoofdtrekkingsgerechtigde van Ondernemersfonds Helmond. 
Even voorstellen stagiaire
Mijn naam is Lindsey Otto, ik ben 18 jaar.
Ik volg de opleiding Medewerker administratie op het ROC Ter AA in Helmond en zit daar in het tweede jaar.

Ik ben terecht gekomen bij WMH via een andere stagiaire, ze zei dat het een leuke stage was en dat ik er goed bij zou passen. Ik heb toen een gesprek gehad en vond zelf ook dat ik hier wel zou kunnen passen, sindsdien loop ik hier stage.

Ik loop stage vanaf 27 Augustus t/m 20 December.
Ik zal Hennie de komende paar maanden helpen.

BIJ GEVAAR, WAARSCHUW JE ELKAAR:
Buurtalarm is een gratis waarschuwingssysteem waarmee winkeliers elkaar kunnen waarschuwen bij calamiteiten in een winkelgebied. Bijv. Brand, Winkeldiefstal, vals geld, gewapende personen. Beveiligers of de politie kunnen het systeem gebruike om in geval van een calamiteit instructie te geven.

WERKING:
Iemand die iets wil melden pakt de telefoon, spreekt een bericht in en verbreekt de verbinding.
Direct hierna gaat bij de deelnemede winkels in een straal van 750 meter de telefoon over en horen zij het ingesproken bericht. Zo is iedereen alert .

Buurtalarm is een gratis. Scrol naar beneden om je aan te melden. Na je aanmelding wordt je op basis van je adres automatisch gekoppeld aan anderen deelnemende winkels in jouw omgeving. Voor meer informatie Kijk de site.

KVK Nieuws
EPV na AVG, uitbreiding privacywetgeving.

De Europeses ePrivacy Verordening (ePV) gaat de Telecomunnicatiewet vervangen. En geeft meer spelregels over hoe online communicatiediensten zoals Whatsapp vertrouwelijk met berichten moeten omgaan. De ingangsdatum van de ePV staat nog niet vast. Mogelijk wordt eind 2019 overeenstemming bereikt. Daarna duurt het nog minimaal 1 jaar voordat de ePV van toepassing is.

Naast het beter beschermen van de inhoud van online berichten worden door de ePV ook gegevens als plaats en tijdstip van verzenden beschermd. Daarnaast komen er spelregels voor het versturen en het volgen van websurfgedrag. En worden er regels vastgesteld over veiligheidsupdates op je computer en mobieltje. Het gaat dus eigenlijk om het recht op vertrouwelijkheid van digitale communicatie,vertel Sjoera Nas, adviseur bij Privacy Company in Den Haag. voor meer informatie

kijk de site! 

100-jarige schoenenzaak in Helmond krijgt koninklijke eer

HELMOND – Van Oorschot Schoenen aan de Steenweg in Helmond heeft maandag het predicaat van hofleverancier gekregen. De honderd jaar oude schoenenwinkel kreeg de koninklijke onderscheiding voor familiebedrijven uitgereikt door burgemeester Elly Blanksman.

Fotopersburo van de Meulenhof bv
Bart Hoffman 10-09-19, 10:35 Bron: ED

Lees verder

Aanmelden Nieuwsbrief
webmaster@wijkmanagementhelmond.nl

Bezoekadres weth. den Oudenstraat 4 Helmond 5706 ST. Mobiel 0622616134. Mail info@wijkmanagementhelmond.nl

Deze e-mail is verstuurd aan {{email}}. • Als u geen nieuwsbrief meer wilt ontvangen, kunt u zich hier afmelden. • Voor een goede ontvangst voegt u communicatie@wijkmanagementhelmond.nl toe aan uw adresboek.
Laposta e-mailmarketing

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring