Wijkmanagement Helmond

Nieuwsbrief juli 2019 13 september 2019


nieuwsbrief juli 2019

Logo
Nieuwsbrief
Het laatste nieuws juni 2019!
WijkManagement Helmond
Afbeelding
Het is bijna zover! de vakantie komt eraan met dit weer voelt het al als vakantie maar de officiele vakantie staat ook om de hoek.. Hierbij wens we jullie allemaal een fijne vakantie!!

LEER JE HUIS KENNEN!
In het Energiehuis treffen we veel mensen over de wereldwijde klimaatverandering en de daardoor noodzakelijke aanpassing van onze energiezoorziening. Iedereen beseft dat er veranderingen gaan komen. Zo zullen een flink aantal jaren woningen niet meer met aardgas worden verwarmd en zal de elektriciteit die wij nodig hebben duurzaam worden opgewekt.

Onze medewerkers in het Energiehuis stellen dat het altijd verstandig is om energie te besparen. door zuiniger met energie om te gaan en een woning (zo nodig) te isoleren.

Meer informatie kunt u vinden op de site: www.energiehuis.nl

Nieuwsbrief energiehuis.pdf

 
Informatieplicht energiebesparing

Uiterlijk 1 juli 2019 moeten alle bedrijven die per jaar vanaf 50.000 kWh elektriciteit of 25.000 m3 aardgas(equivalent) verbruiken, hebben de plicht hun energiebesparende maatregelen te rapporteren. Lees hier alle informatie>

Heeft u nog vragen over de informatieplicht? Kijk dan vooral ook eens op www.wattjemoetweten.nl of stel uw vraag via parkmanager@bedrijventerreinenhelmond.nl 

Zo werkt vanaf 2020 de kleineondernemersregeling

Vanaf 2020 verandert de kleineondernemersregeling (KOR) in de btw. De kortingsregeling van nu wordt straks een vrijstellingregeling. Er zijn uitzonderingen, waarin je de KOR niet of beter niet kunt gebruiken.

Voor meer informatie gaat u naar https://www.kvk.nl/advies-en-informatie/zzp/kleineondernemersregeling-verandert/?

WMH website

Op onze website www.wijkmanagementhelmond.nl  staan van iedere wijk alle bedrijven en ook de verschillende sectoren zoals Retail, Commercie, Zorg, Sport, Argrarisch, Onderwijs en Cultuur.
Hier kunt u kiezen bijv. naar welke school u uw kind stuurt of bij welke tandartspraktijk u terecht kunt.

Ook zetten wij op onze Facebook pagina deze bedrijven in het zonnetje. Hier vind u in het kort wat de bedrijven inhouden en wat er in Helmond allemaal te doen is!

Aanmelden Nieuwsbrief
webmaster@wijkmanagementhelmond.nl
Bezoekadres op afspraak: Wethouder den Oudenstraat 4, 5706 ST Helmond
Mobiel: 06-22616134
E-mail: info@wijkmanagementhelmond.nl
Deze e-mail is verstuurd aan {{email}}. • Als u geen nieuwsbrief meer wilt ontvangen, kunt u zich hier afmelden. • Voor een goede ontvangst voegt u communicatie@wijkmanagementhelmond.nl toe aan uw adresboek.
Laposta e-mailmarketing

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring